Om oss

Ongoal grundades i Malmö 2017 av Magnus Lindgren, Tommy Ivarsson och Hans Antonson – det vill säga i staden som enligt vissa är innebandyns riktiga hemstad, i vilken allting en gång startade på 1960-talet.

Det var samma för oss. Allting startade med innebandy. Innebandy blev sedan innebandy och padel. Innebandy och padel blev sedan innebandy, padel och fitness.

Vi som jobbar på Ongoal har, utöver vårt stora sportintresse, som alltid visat vägen för oss, en bred e-handelsbakgrund från företag som City Gross, Tvins, CDON och Boozt. Vårt fokus ligger på att bedriva utveckling, tillverkning och försäljning av sport-, livsstils- och rehabiliteringsprodukter, träningskoncept och kläder – även om innebandyn och padeln fortfarande ligger oss mycket varmt om hjärtat.

Vår grundidé är också ganska enkel. Genom att inte ha några fysiska butiker kan vi ägna all tid och kraft åt e-handeln. Målsättningen är att skapa en exceptionell köpupplevelse för våra kunder från webbshop till leverans, vilket möjliggörs genom en lättnavigerad hemsida, på vilken ett brett sortiment av marknadens ledande märken tillhandahålls, flertalet valmöjligheter gällande betalnings- och leveranslösningar samt möjligheten att köpa tilläggsvaror och -tjänster från relevanta och intressanta samarbetspartners.

Därför ska du handla av oss på Ongoal!

- Störst sortiment med de bästa varumärkena
- Marknadens bästa kundtjänst, som hjälper dig att hitta rätt produkt
- Snabba leveranser (normal leveranstid om 1–3 dagar)
- Öppet köp i 60 dagar
- Fria byten
- Prisgaranti på alla produkter
- Fri frakt på ordrar över 500 kr

Kontakta ossKontakta oss